You seem to be from another country than Sweden. Do you want to browse the site in English?

SvenskaEnglish

Annonsera på webbplatsen

Med en köpt annons på vår webbplats har du möjlighet att nå ut till 32 000 personer varje månad.

Destinationuppsala.se är Uppsalas officiella besöksguide och har 32 000 unika besökare varje månad. Hit hittar Uppsalabor, turister och andra besökare, från såväl Sverige som utlandet. Dessa personer vill veta var de ska äta, var de ska bo och vad de ska göra under sitt besök i Uppsala och använder vår webbplats till hjälp.

Vill du att din verksamhet ska synas lite extra?

Du inom besöksnäringen i Uppsala har möjlighet att köpa annonsplats för att marknadsföra just din verksamhet mot våra besökare. Din annons kommer att ligga på någon av sidorna Göra, Äta, Bo eller Resa, du avgör vilken av dessa kategorier som passar din verksamhet bäst.

Annonsen länkas till en egen undersida med redaktionellt material, exempelvis ett evenemang eller en presentationssida för en sevärdhet. Vi kan också skapa en helt ny sida och innehåll efter dina önskemål.

Pris från 1 670 kronor

Det kostar 1 670 kr per månad för en 33 procentig exponering, d.v.s. att din annons visas var tredje gång någon besöker sidan Göra, Äta, Bo eller Resa. Du kan också välja att annonsen ska visas 50 % eller 100 % av gångerna, då justeras priset därefter. Annonsen kan också läggas ut på den engelska versionen av webbplatsen för att nå våra internationella besökare. 

Mer information om annonseringen finns i prislistan (pdf, 225 kB)

För mer information och bokning

Stefan Pettersson, Marknadschef 
Tel +46 18 727 48 28, +46 72 222 87 28 
E-posta Stefan Pettersson


+
Start / Annonsera och samarbeta / Annonsera