You seem to be from another country than Sweden. Do you want to browse the site in English?

SvenskaEnglish

Destinations-utveckling

Destination Uppsala ska vara en drivande aktör för att utveckla Uppsala som besöksmål, öka antalet besökare och skapa ökad affärsnytta för den lokala besöksnäringen. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med destinationsutveckling.

Destinationsstrategi

Destination Uppsala har fått uppdraget att ta fram en destinationsstrategi för Uppsala. En arbetsgrupp bestående av representanter från universiteten, kommunen, närings- och föreningsliv har satts ihop för att tillsammans hitta Uppsalas möjligheter som destination.

Läs eller ladda ned fullversionen av Strategi för besöksnäringen (pdf, 1,4 MB)

Läs eller ladda ned populärversionen av Strategi för besöksnäringen (pdf, 1,3 MB)

Läs eller ladda ned Strategi för möten och evenemang (pdf, 575 KB)

Destinationsdagen

Destination Uppsala arbetar tillsammans med närings-, föreningsliv och kommun för att locka fler besökare till Uppsala. Två gånger per år arrangeras destinationsdagen, ett lokalt forum för destinationsutveckling i Uppsala.

Här kan du läsa mer om tidigare Destinationsdagar

Mätningar och undersökningar

Idébanken

Idéer kommer när du minst anar det och dessa vill vi på Destination Uppsala fånga upp och utveckla tillsammans med näringslivet. Vi har därför skapat en nätbaserad plats där vi tillsammans med dig och andra aktörer kan diskutera, formulera och utveckla idéer till gemensamma erbjudanden. Målet är att fånga upp affärsmöjligheter som annars går förlorade och få en bra och framtidsorienterat idébank. Välkommen med dina idéer, kunskaper, erfarenheter och kommentarer. Kanske hittar du någon idé som just du kan använda.

Logga in på den virtuella idébanken. Skapa gärna en egen profil så kan du kommentera, gilla, utveckla och värdera de idéer som finns.

 


+
Start / Destinationsutveckling