You seem to be from another country than Sweden. Do you want to browse the site in English?

SvenskaEnglish

Lediga tjänster

Destination Uppsala söker projektledare

Destination Uppsala AB projektleder kommunens större publika evenemang som t.ex. Allt Ljus, Kulturnatten, Tusen Vintrar och Valborg. De senaste åren har projekten blivit fler och den utvecklingen ser vi även framåt.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av projektledning med goda resultat. Din roll är både att självständigt leda projekt som att vara resurs till andra projektledare. Allt i syfte att skapa effektivitet, goda ekonomiska resultat och hög måluppfyllelse utifrån satta mål.

Projekten varierar i storlek, i såväl budget som tid och du bör därför ha förmågan att balansera och prioritera tidsåtgång och vaksamhet mellan hårda och mjuka utvecklingsfrågor inom funktionen.

I rollen ingår många interna och externa kontakter vilket förutsätter att du har en god förmåga att kommunicera, är prestigelös och kan se frågeställningar utifrån olika perspektiv. 

Som person är du självgående, drivande och har en förmåga att ta egna initiativ. Kundfokus är för dig en självklarhet och du har lätt att jobba i team. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och har tydligt resultatfokus.  

Du ska ha relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet inom projektledning. 

Akademisk examen, erfarenhet från både privat och offentlig sektor samt kunskap om Lagen om offentlig upphandling (LoU) är meriterande. 

Anställningsform

Tjänsten tillsätts omgående och är en projektanställning inledningsvis på ett år.

Ansökan

Ansökan skickas till ansokan@destinationuppsala.se, vänligen ange ”projektledare” i ämnesraden. Sista dag för ansökan är den 5/5 2017.

Vi kommer löpande att kalla intressanta sökanden till intervju och förbehåller oss rätten att anställa innan ansökningstiden löpt ut.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Tiina Mykkänen, VD

tiina.mykkanen@destinationuppsala.se


+
Start / Om bolaget / Lediga tjänster