You seem to be from another country than Sweden. Do you want to browse the site in English?

SvenskaEnglish

Lediga tjänster

Destination Uppsala söker en skarp projektledare

Destination Uppsala AB projektleder kommunens större publika evenemang som t.ex. Allt Ljus, Kulturnatten, Tusen Vintrar och Valborg. De senaste åren har projekten blivit fler och den utvecklingen ser vi även framåt.

En av våra projektledare går nu vidare mot nya utmaningar efter sex år i bolaget.

Vi söker dig med väl dokumenterad erfarenhet av projektledning med goda resultat. Du ska leda olika projekt i syfte att skapa effektivitet, goda ekonomiska resultat och hög måluppfyllelse utifrån satta mål.

Projekten varierar i storlek, i såväl budget som tid och du bör därför ha förmågan att balansera och prioritera tidsåtgång och vaksamhet mellan hårda och mjuka utvecklingsfrågor inom funktionen.

I rollen ingår många interna och externa kontakter vilket förutsätter att du har en god förmåga att kommunicera, är prestigelös och kan se frågeställningar utifrån olika perspektiv.

Som person är du självgående, drivande och har en förmåga att ta egna initiativ. Kundfokus är för dig en självklarhet och du har lätt att jobba i team. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och har tydligt resultatfokus. 

Du ska ha relevant utbildning och minst tre års erfarenhet inom projektledning.

Vi ser gärna att du har kunskap om evenemangssäkerhetsfrågor.

Akademisk examen, erfarenhet från både privat och offentlig sektor samt kunskap om Lagen om offentlig upphandling (LoU) är meriterande.

Anställningsform

Tjänsten tillsätts omgående och är tills vidare med sex månaders provanställning. Tjänsten rapporterar till Marknadschefen.

Ansökan

Ansökan skickas till ansokan@destinationuppsala.se, vänligen ange ”projektledare” i ämnesraden. Sista dag för ansökan är den 27 januari 2017.

Vi kommer löpande att kalla intressanta sökanden till intervju och förbehåller oss rätten att anställa innan ansökningstiden löpt ut.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Stefan Pettersson, Marknadschef
stefan.pettersson@destinationuppsala.se

072-2228728

Tiina Mykkänen, VD
tiina.mykkanen@destinationuppsala.se


+
Start / Om bolaget / Lediga tjänster