You seem to be from another country than Sweden. Do you want to browse the site in English?

SvenskaEnglish

Möten och evenemang

På Destination Uppsala arbetar vi tillsammans med arrangörer och arenor för att utveckla Uppsala till en ledande mötes-, kongress- och evenemangsstad.

Möten och evenemang är en viktig del av Uppsalas varumärkesbyggande och bidrar till att stärka stadens attraktivitet. Uppsala Convention Bureau (UCB) arbetar med att attrahera och värva kongresser, konferenser och idrottsevenemang till Uppsala.

UCB är ett partnerskap som drivs av Destination Uppsala tillsammans med den lokala näringen, föreningslivet och Uppsala kommun. Målet är att öka kunskapen om och utveckla Uppsala till en av Sveriges ledande mötes- och evenemangsstäder. En stor del av arbetet handlar om att stödja och underlätta för personer, organisationer, föreningar, förbund och företag att välja Uppsala som destination för sina möten och idrottsevenemang. 

För mötesarrangörer

Uppsala Convention Bureau erbjuder kostnadsfri och professionell rådgivning till dig som vill arrangera ett möte eller idrottsevenemang i Uppsala. Vi hjälper dig att hitta de bästa alternativen för just ditt arrangemang, säkerställer ledig kapacitet och preliminärbokar boende, bankett- och möteslokaler.

Här kan du som är mötesarrangör läsa mer

För arrangörer av evenemang

Har du ett evenemang eller en evenemangsidé som inte är knuten till idrott? På Destination Uppsala arbetar vi tillsammans med både arrangörer och arenor, och erbjuder bland annat rådgivning i utvecklings-, etablerings- och marknadsföringsfrågor. 

Här kan du som är evenemangsarrangör läsa mer

Kontakt

Kontakta Uppsala Convention Bureau


+
Start / Organisation / Möten och evenemang