You seem to be from another country than Sweden. Do you want to browse the site in English?

SvenskaEnglish
Sevärdheter Turistbyrå

Uppsala Tourist Center

För turister, besökare och boende

 
 

Uppsala Tourist Center ligger på Kungsgatan 59, centralt belägen i Svavakvarteret och i anslutning till stadens resecentrum. I turistinformationen svarar personalen på dina frågor och ger tips på aktuella evenemang, sevärdheter och aktiviteter i Uppsala och länet. Du kan också få hjälp att boka boende, samt hitta kartor och broschyrer.

I presentbutiken hittar du souvenirer, allt från vykort, litteratur och kalendrar till genuint uppländska hantverk och modern svensk design. Unna dig själv en lyxig presentbok, en skön pläd eller en porslinsmugg med ett gott te. Du som ska arrangera en konferens kan få hjälp med mängdrabatter och fint inslagna paket.

Uppsala Tourist Center erbjuder företag och arrangörer egna informatörer på plats för att ge deltagarna service inför eller under sitt besök i Uppsala och Uppland.

Kontakta Uppsala Tourist Center

Adress: Kungsgatan 59, 753 21, Uppsala
Kontakt: Tel +46 18 727 48 00, E-posta Uppsala Tourist Center

Öppetider
Måndag - fredag 10:00 17:00 
Lördagar 10:00–15:00

GPS-kordinater
WGS84 (lat, lon): 59.858369, 17.64395

Besök våra InfoPoints när Uppsala Tourist Center är stängt
InfoPoints är enklare, bemannad turistserviceplatser, knutna till Uppsala Tourist Center. Dessa kan du besöka när Uppsala Tourist Center har stängt eller om du inte har möjlighet att ta dig in till Kungsgatan i centrala Uppsala.

Här kan du läsa mer om våra InfoPoints

 
Faciliteter

Handikapp:
tillgängligt med rullstol
 

FLER EVENEMANG & AKTIVITETER

+
Start / Göra / Göra / Uppsala Tourist Center