You seem to be from another country than Sweden. Do you want to browse the site in English?

SvenskaEnglish
Övernattning Hotell

Clarion Hotel Gillet

En internationell och öppen atmosfär

 
 

Clarion Hotel Gillet i Uppsala är ett modernt hotell med en varm tillmötesgående atmosfär och fokus på personlig service. Det centrala läget mitt i Uppsala ger dig som gäst närhet till sevärdheter och shopping. På ett par minuters promenad når du bland annat mysiga stråk längs med Fyrisån, Uppsala domkyrka och stadsträdgården.

Hotellet erbjuder rum i alla smaker, samt konferenslokaler för era olika typer av möten. Event Room är en av hotellets mest populära lokaler och flexibel för såväl stora som små grupper, event och föresläsningar. Lokalen tar upp till 300 personer i mingel. På andra våningen finner du Selma City Spa Uppsala, en ny oas mitt i stan, komplett med bubbelpooler, bastu, behandlingar och en skön spa-lounge att bara vara i. Välkommen hit för en paus i vardagen, en skön AW med vännerna eller för en oförglömlig helg.

I Kitchen & Table som är hotellets bar- och restaurangkoncept, signerat Marcus Samuelsson, välkomnas du till en kväll med fun dining i en enkel och avslappnad miljö. Söker du en exklusiv lokal för ditt mingel eller möte? Top Floor kan bokas för privata tillställningar och är en utmärkt lokal för mingel, konferenser, styrelsemöten eller fester. 

Clarion Hotel Gillet är certifierade med ISO 14001. Hotellet är 100% palmoljefria och jobbar konstant med att reducera vatten och energikonsumtion genom att endast installera nya vattensnåla duschar och energisparande ljuskällor. Genom att bo en natt på Gillet så sparar du 100 kvm regnskog under ett helt år.

 
Faciliteter

Handikapp:
handikapptoalett
tillgängligt med rullstol

Kapacitet:
antal bäddar (290)
antal rum (161)
antal suiter (1)

Konferensutrymmen:
antal grupprum (8)
antal mötesrum (23)
hörslinga
max sittplatser, bankettsittning (150)
max sittplatser, biograf (150)
max sittplatser, klassrum (100)
maximal kapacitet i restaurang (300)
utställningsyta (kvm) (162)

Mat & Dryck:
julbord

Tema:
Miljö/Klimat/Energi (ISO 14001)
 

FLER BOENDEN

+
Start / Bo / Bo / Clarion Hotel Gillet