You seem to be from another country than Sweden. Do you want to browse the site in English?

SvenskaEnglish
Nyhetsbrev Uppsala Convention Bureau

Forum for Young Professionals

Jonas Ekebacke, Uppsala Convention Bureau kommer att delta på Forum for Young Professionals i Barcelona den 16-19 november.

Konferensen är ett samarbete mellan EIBTM och ICCA med syfte att ge unga personer inom mötesindustrin ett globalt perspektiv på branschen.

Enligt kriterierna ska deltagarna vara 30 år eller yngre och får ha max 3 års erfarenhet av branschen. Varje deltagare måste först ansöka om en av de 35 platserna för att därefter väljas ut och bli erbjuden att delta. Utbildningsplatserna är helsponsrade av de två internationella aktörerna EIBTM och ICCA.

I Barcelona samlas deltagare från hela världen och olika delar av branschen. Jonas är ensam från Sverige och en av två deltagare från Skandinavien, som har blivit erbjuden en av de 35 eftertraktade platserna.

Vi är jätteglada att Uppsala fått denna chans till kunskapsinhämtning och ser det som ett viktigt tillfälle att lära mer om hur internationella associations agerar och vad som krävs för att vinna fler internationella kongresser. Forumet är också ett bra tillfälle att bygga internationella nätverk med branschkollegor.

Forum for Young Professionals arrangeras i samband med den stora internationella mässan EIBTM där Uppsala deltar som utställare i den svenska sammontern.

Läs mer om Forum for Young Proffessionals på www.eibtm.com.

+
Start / Möten och evenemang / Forum for Young Professionals