You seem to be from another country than Sweden. Do you want to browse the site in English?

SvenskaEnglish
Nyhetsbrev Uppsala Convention Bureau

Utvärdering av RF workshop

Den 30-31/10 stod Uppsala Convention Bureau tillsammans med Riksidrottsförbundet, Centrum för idrottsevenemang och SISU Idrottsutbildarna, värd för en nationell workshop om idrottsevenemang i Uppsala.

30 av Sveriges specialidrottsförbund samt lika många destinationer deltog för att utöka dialogen om fler och mer hållbara idrottsarrangemang i Sverige.

Den deltagarenkät som gick ut till alla deltagare på workshopen visar att 5,53/6 tyckte att speeddating var en bra mötesform. Det kommenterades att mötet var det bästa Riksidrottsförbundsmötet som den varit på. Och man vill absolut ha en fortsättning i en liknande

- Att det blir en fortsättning känns spännande och vi kommer med all sannolikhet att inrikta oss än mer på mötet mellan människor som vi ser är oerhört lärorikt och utvecklande. Avslutningsvis vill vi från Riksidrottsförbundet rikta ett stort tack till Destination Uppsala som verkligen bjöd på fantastiska förutsättningar och bidrog starkt till en positiv upplevelse för alla som deltog, säger Leif Johansson, projektledare på Riksidrottsförbundet.

+
Start / Möten och evenemang / RF